Holdtræning

Brandbjerg Klatreklub kører to trænings hold for henholdsvis børn og juniorer, hvor der er mulighed for at prøve kræfter af med klatring på en social, sjov og samtidig seriøst måde. Der er plads til alle niveauer og man vil opleve at blive mødt af et fællesskab, hvor man er sammen om og hjælper hinanden med at nå til tops blandt sociale trygge rammer. Der flyttes grænser, knyttes venskaber og sidst men ikke mindst, hygget på den fede måde.


Børne træning (5-9 år):

Torsdag kl. 17:00 – 18:00

Træner: Thomas

Junior træning (10+ år):

Torsdag: kl. 18:00 – 19:00

Træner: Emma

Efter en god omgang opvarmning begynder diverse klatre-lege og øvelser på væggene, som kan gå lige fra tagfat, stop-dans på væg og klatring med én hånd til små konkurrencer og hygge klatring. Der er fyldt med udfordringer både på ens kræfter, balance samt koncentrationsevne, da det kræver mere end bare styrke at løse de forskellige problemer. Afslutningsvis rundes der af med lidt udstrækning og afslapning på madrasserne, som gør en klar til at komme hjem efter en god træning.


Er du klar på at prøve kræfter af med klatring eller ønsker en plads på ét af holdene, så kontakt os endelig på mail: info@brandbjergklatreklub.dk eller fang os på vores Facebook side, og vi vil svare hurtigst muligt.