Faciliteter

Brandbjerg klatreklub kan give dig rammerne, fællesskabet og stemningen til at dine klatreevner kan blive udviklet på bedst mulige måde. Vi tilbyder boulders i alle niveauer og har omkring 55 problemer/ ruter, der er fordelt ud på forskellige typer af klatrevægge, herindunder slab, overhæng og tag. Problemerne vil jævnligt blive skiftet ud, så der er altid friske nye udfordringer og nok at gå i krig med, uanset ens niveau. På trods af det er der udsyn til endnu flere problemer, da brandbjerg er en klub i stor udvikling og nye klatrevægge er godt i gang med at blive etableret.

Når man ikke hænger på klatrevæggen, er der rigelige mængder af sofaer man kan sidde i samt mulighed for at købe drikkelse. Så udover et tilbud om ømme muskler og om at komme i form på en udfordrende måde, vil det også blive gjort i et fællesskab og miljø, hvor der er plads til alle og stemningen er i top.

Har man mod på selv at prøve kræfter af med at bygge ruter, vil klubben altid have en stor variation af greb til rådighed, så der er plads til at kreativiteten kan få frit løb. Derudover afholdes der også rutebyggedage, hvor man samles til at få skabt en masse nye og fede problemer i fællesskab. Læs mere om det HER.